LEDSYSTEMET

HJÄRTAT OCH SJÄLEN I VÅR FÖRENING

18 mil - sju man


Det är så det ser ut i dagsläget. Cirka 18 mil skoterled sköts om av våra sju osjälviska ledansvariga som offrar både fritid och sinnesfrid för att vi andra ska kunna ta oss fram tryggt och säkert på lederna.


Vårt ledområde sträcker sig över en stor geografisk yta och vi ansluter bland annat mot Boteå, Näsåker och Skorped. Det innebär att du kan åka från Höga Kusten och ända upp till fjälls via vårt och grannklubbarnas ledsystem.


Lederna behöver underhåll och större insatser både sommar- och vintertid. På vintern är det mest akuta saker, som att reparera en bro som gått sönder eller risa och skotta igen myrhål. Sommaren är tiden då vi gör allt som underlättar för oss på vintern, då röjer vi sly och markerar ut leder, gör upp planer för kommande vinter, servar skotrar och sladdar och längtar efter det första snöfallet.


Vill du stötta det hårda arbete våra ledansvariga lägger ner på lederna? Bli medlem eller skänk ett ledbidrag!


Självklart blir vi väldigt glada och tacksamma om du skulle vilja ställa upp och ge av din tid! Vill du hjälpa till att t.ex. röja skoterled, renovera en bro eller sälja hamburgare på Skoterns dag så hör av dig till en ledansvarig eller någon i styrelsen!

En enkel orienteringskarta över vårt vidsträckta ledområde.

VÅRA LEDANSVARIGA

Björksjön

Björksjön
Jörgen Wikner


070-319 35 37

Björking

Björking
Urban Smedman


070-377 52 52

Björkå-Sånga

Björkå-Sånga
Magnus Kårén


070-255 88 56

Ed

Ed
Bengt Olofsson


072-150 71 90

Remsle

Remsle
Johan Häggblad


076-841 03 47

Krokån-Backsjön

Krokån-Backsjön
"Björnta" Mähler


070-508 33 33

Strinne

Strinne
Torbjörn Holm


070-263 45 70

Bildgalleri


Här finns några bilder lånade från vår Facebook-grupp, men vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer så fort det händer så är det allra bästa att följa Facebook-gruppen! Den heter Solsia´s Skoterklubb Sollefteå. Från hösten 2022 finns vi också på Instagram, sök upp oss i appen (solsiaskoterklubb) och följ vårt arbete!

Vill du bli medlem?


Eller vill du kanske köpa ledbevis? Här finns betaluppgifter och priser så du som vill stötta oss kan göra det.

Ditt stöd är viktigt!


Solsia's skoterklubb är en ideell organisation, det innebär att utan stödet från medlemmar, sponsorer och de bidrag som skänks så skulle inte våra leder kunna sladdas och underhållas!


Det bästa sättet att stötta oss i vårt ledarbete är att bli medlem, men det finns även andra sätt att visa din uppskattning för det hårda arbete som våra ledansvariga lägger ner på sin lediga tid.


Arbetet med skoterlederna pågår året om, sommartid underhåller vi broar och röjer sly. På vintern är det igenskottning av myrhål och ledsladdning som gäller.

Medlemskap enskild

Enskild medlem kostar 250 kr/säsong. Märk betalningen med namn och adress.

Medlemskap familj

Familjemedlemskap kostar 500 kr/säsong och gäller vuxna med minderåriga barn. Märk betalningen med samtliga namn samt adress. Ryms inte allt i meddelanderaden kan du mejla uppgifterna till solsiaskoterklubb@gmail.com.

Ledbevis

Ledbevis kostar 100 kr/säsong och betalas med Swish eller plusgiro.

Ledbidrag

Vill du ge ett ledbidrag så skicka valfritt belopp via Swish eller plusgiro, märk betalningen med ledbidrag.

Men hur betalar man då?


Vi har både Swish och plusgiro, så du väljer vilket sätt som passar dig bäst!

Swish

Vårt nummer är 123 295 78 76


Eller scanna QR-koden i din Swish-app!

Plusgiro

Betalar du via internetbank eller med inbetalningskort så anger du vårt plusgiro-nummer på raden för betalningsmottagare:

483 42 93-5

Ditt företag?